Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Hemeroteca / Arquideas - Concurso estudiantes Landscape, Architecture &

Arquideas - Concurso estudiantes Landscape, Architecture &

L'objectiu d'aquest concurs per a estudiants d'arquitectura Landscape, Architecture & Wine és aportar idees innovadores per a la, cada vegada més generalitzada, estratègia d'obertura dels cellers al turisme i al seu entorn més immediat, proporcionant així noves experiències al visitant.
Arquideas - Concurso estudiantes Landscape, Architecture &
Calendari:

Inscripció: 1 de març de 2012 al 31 maig 2012

Lliurament de
Propostes: 2 juliol 2012

Resolució del Jurat
: 6 agost 2012

Premis:

5.100 euros en premis econòmics (4 premis) + Publicació de projectes premiats en la revista internacional d'arquitectura WA Wettbewerbe Aktuell + Subscripció d'1 any a la revista internacional d'arquitectura WA Wettbewerbe Aktuell + Subscripció d'1 any a la revista internacional d'arquitectura EL CROQUIS + Subscripció d'1 any a la revista internacional d'arquitectura.

El guanyador del concurs formarà part del Jurat en el pròxim concurs arquideas.

Exposició de totes les propostes presentades en www.arquideas.es

Jurat:

- Na Martha Thorne, urbanista ,Directora Executiva dels Premis Pritzker
- Na Benedetta Tagliabue, arquitecte Directora de l'estudi d'arquitectura Miralles Tagliabue-EMB
- D. Fernando Márquez Cecilia, arquitecte Editor i Director de la revista internacional d'arquitectura EL CROQUIS
- Na Maria Urrutia Ybarra, empresària consellera i directora de Màrqueting de Cellers CVNE
- Na Sara Ouass Chemlal, estudiant d'arquitectura Guanyadora del concurs d'arquitectura Coworking Building (COB) Madrid

Més
informació i bases en www.arquideas.es