Vés al contingut (premeu Retorn)

Sou a: Inici / Hemeroteca / Concurs Portfolio Speed Dating

Concurs Portfolio Speed Dating

Roca organitza un concurs per a portafolios fins el 27 de juny amb diversos premis
Concurs Portfolio Speed Dating

Portfolio Speed Dating és un concurs amb un format àgil i innovador, organitzat per Roca, que pretén oferir als estudiants de disseny, arquitectura i altres àrees afins l'oportunitat de presentar la seva cartera a reconeguts professionals del sector.

Comissaris: Beatriz Villanueva CAJIDE i Francisco Javier cases COBO de Brijuni architects.

OBJECTIU
Ensenyar el teu portfolio gràfic a un selecte jurat format per professors i professionals del sector.

QUI POT PARTICIPAR?
Estudiants, majors d'edat, matriculats en l'any acadèmic 2014-2015 en algun programa
educatiu o formatiu d'escoles d'arquitectura, disseny o similars públiques o privades espanyoles.

El nombre màxim de participants serà de vuitanta. Els vuitanta primers per rigorós ordre d'inscripció.

PREMIS
Primer premi: 800 euros